måndag 18 mars 2013

Ledig i dag = städ dag

Idag har jag stor städat minnsan.  Diskat, torkat av alla skåpen i köket, torkat ur ugnen, dammat hela lägenheten, dammsugit tillome bakom spisen, torkat golven och städat av på toaletten och nu är middagen klar och redo att ätas när älsklingen kommer hit. Han borde vara här snart. känner mig väldigt duktig idag =)

/emelie

måndag 11 mars 2013

4 dagar idag =(


Nu har jag legat förkyld i 4 dagar var av 2 arbetsdagar. Känns Inge vidare men vad ska man göra . Har allafall varit feberfri i två dagar nu men resten då när ska de vara över. Orkar snart inte snyta mig eller hosta mera snart. Har så ont i magmusklerna och i min stakars näsa. Tur att jag har världens bästa älskling som tar hand om mig.
Måste bli frisk nu så jag kan komma tillbaka till jobbet snart... Trivs jätte bra med otroligt mycket att göra så man hinner knappt med att ha rast. Så de har varit en hård första vecka kan väl vara en anledning till att man ligger här. Kroppen är inte van att få lite sömn och jobba så mycket. Men de ska bli en bra vana snart bara jag är på benen igen..

/emelie

måndag 4 mars 2013

Första dagen på jobbet

Idag var de första dagen på nya jobbet. Var lite trögt att gå upp men gick bra. Hela dagen har varit bra men mycket att ta in. Så nu är jag jätte trött. Blir att lägga sig tidigt ikväll. Fast i morgon jobbar jag kväll så då får jag sov morgon =) .
Nu blir de te och en "nyttig"chokladboll och farmen och sen familjen annorlunda.

/emelie

Helgen i bilder

Shopping, badkarsmys, soffmys, vasalopp, promenad, sol, bakning och kärlek.

/emelie