fredag 21 mars 2014

Min fredag i bilder.

Har varit hemma från jobbet idag. Känner mig febrig och slut i kroppen.

Fika med älsk när han kom hem från jobbet.

Soffmys i min ensamhet. Älskling är inte hemma så då får man ha fredagsmys själv.

/emelie

 

onsdag 19 mars 2014

En lugn stund i soffan.

Tar de lungt i soffan efter en dag på jobbet. Idag fick jag äntligen tidningen som mamma skickade efter till mig för länge sen=). Har haft så ont i ryggen idag. Troligen är de efter att ja höll på att ramla och slå ihjäl mig i måndags. Hoppas de släpper snart. För de är inte skönt=(
/emelie

 

måndag 17 mars 2014

Tänk....

... Tänk om man skulle flytta hem till Uppsala och börja plugga till sjuksköterska... Tänk om ... Tror tyvärr inte ja får med mig älsk till Uppsala men man vet aldrig.. Men man kan ju tänka tanken allafall... Tänk om...

/emelie

Helgen i uppsala.

Helgen gick alldeles för fort. Som vanligt. Men ja har haft en fin, trevlig och mysig helg med mamma och systeryster. Vi va ju på resturang i Fredags innan vi skulle på musikalen cabare. De var en jätte mysig resturang med god mat. Men tyvärr va musikalen ingen höjdare =( tråkigt nog. Men kul att göra någonting tillsammans.

Lite suddiga bilder då mobil kameran på älski gammal mobil inte är den bästa.

I lördags när Jennie åkte hem. Tog jag och mamma en shopping runda på Ikea och Gränby. Blev tre nya T-shirts och en ny handväska. Blev kär i jennies väska så va tvungen att köpa en lika dan.=P så fin.


Sen blev de bara mys hemma med mat, godis , smartare än en femteklassare och sen film.
Sen igår då kom tråk dagen då jag åkte hem. Alltid lika tråkigt att åka hem från mamma.
På tåget blev de bokläsning i ipaden och lite godis till de som min gulliga mamma skickade med mig=).
Som sakt har haft en mycke trevlig och mysig helg de måste göra om snart igen...
/emelie

 

torsdag 13 mars 2014

Mot uppsala

Imorgon ska jag åka ner till Uppsala till mamma med Jennie. Vi ska gå på musikalen Cabaret. Men innan de ska vi ut och äta på restaurang. Så imorgon blir de en hel kväll med mor och syster =) de är inte allt för ofta de händer så de ska bli kul och mysigt. Sen åker jag hem på söndag, så hela helgen spenderas i Uppsala.=) Första gången jag ska åka någonstans och sova borta utan älsklingen sen vi flyttade tillsammans. Så de är väl bara nyttigt att vara i från varan någon dag.=) Kommer bli en bra helg.

 /emelie

Lite bilder från första promenaden med kameran


/emelie