lördag 18 maj 2013

Lite bilder från mina 2av3 dagars ledighet

 

Solning i fin vädret
Födelsedags grillning
Redo för födelsedagskalas för systeryster
Min fina mamma

 

 

 

Grillnings kalas lite solning och lunch med älsk och svärmor. Shopping på lager 157 med älskling. Träffat hela familjen och kalasat för systeryster. Pizza mys i solen. Och nu tittar vi på Eurovision. :) får se vem som vinner i år spännande.

Älskar er min familj ♥ men vi ses för sällan..

/emelie

 

måndag 13 maj 2013

Sovvvva!

Imorgon är jag ledig. Skönt efter mina 5 jobbdagar . I morgon ska jag ta de lugnt och sova länge. Synd att älsklingen jobbar men får väl sparka ur honom ur sägen och sova vidare hihi så snäll är jag;P

God natt

/emelie

 

söndag 12 maj 2013

April väders söndag

Trött är man och regnet över ner. Vi har just ätit frukost och sitter nu och slöar. Snart ska jag i väg och jobba. Usch Inge sugen alls. Jobbar min 5 dag i rad imorgon och sen är jag ledig en dag sen jobbar jag två kvällar och sen är jag ledig tre dagar längtar känner att jag behöver de..

 

 

 

 

Lite bilder från min helg..

/emelie

 

onsdag 8 maj 2013

Grillning innan regnet

 

 

Blev lite grillning innan regnet kom:) mumsigt fast vårat kött blev tyvärr inte så bra:-/ men korven blev bra allafall:)

/emelie

 

Solig förmiddag

 

Idag när jag har min ända lediga dag den här veckan så vill solen så klart inte titta fram hela dagen utan bara lite på förmiddagen. Men blev allafall en lunch ute men hoppas att solen tittar fram lite senare. För vi ska grilla när älsklingen kommer hem från jobbet och då vill vi ha sol.

/emelie

 

Älsklingens födelsedag

I måndags fyllde älsklingen år. En dag med jobb stress och en buss som kokade men tillslut blev de ett bra och mysigt födelsedags firande för mig 26 åring:)

 

 

Älskar dig!!!

/emelie

 

lördag 4 maj 2013

Koutsläpp i Rättvik

Jag och älsk trotsade regnet och åkte till en arla gård i Rättvik och tittade på när korna blev utsläppta efter att ha varit instängande hela vintern. Oj va glada dom blev och skuttade och stångades och bråkade

 

 

 

 

 

Dom ska ju slika på allting =p knäppisar.
 

Så har vi varit på 80år födelsedags fika:) en mysig dag trotts regn och kallt. Får se om vi ska till Borlänge så älsklingen får titta på bilar i kväll är nån bil träff där, jag fick ju ändå titta på mina kor=)

/emelie